ممانعت آل‌خلیفه از حضور مردم در تشییع فعال بحرینی

پنج‌شنبه 1 اسفند 1392
20:01
ممانعت آل‌خلیفه از حضور مردم در تشییع فعال بحرینی مزدوران رژیم آل خلیفه به منظور جلوگیری از شرکت مردم در تشییع پیکر "علی الموسوی" خبرنگار سابق شبکه خبری العالم، ورودی منطقه سار را بستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سید "علی الموسوی" خبرنگار سابق شبکه العالم در بحرین، که به سبب اعمال فشار رژیم آل خلیفه ناچار به جلای وطن شده بود، حدود دو هفته قبل بر اثر بیماری کم خونی، در نجف اشرف دعوت حق را لبیک گفت.
سید "علی الموسوی" همزمان با شکل گیری انقلاب 14 فوریه در سال 2011، در حالی که رسانه های عربی سعی می کردند خبرهای انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین و سرکوب خشونتبار آنان توسط نیروهای آل خلیفه و آل سعود را بایکوت کنند، به تیم خبری شبکه العالم پیوست.
پس از اطلاع رژیم آل خلیفه از فعالیتهای رسانه ای سید علی الموسوی، وی از سوی رژیم تهدید به مرگ شد، به همین دلیل به اجبار سرزمین خود را ترک کرد و به لبنان رفت. پس از مدتی نیز همکاری خود را در تحریریه شبکه العالم ادامه داد و میز بحرین به مدت 2 سال به او سپرده شد.
وی که از بیماری کم خونی رنج می برد اخیرا به نجف اشرف رفته بود.

جنبش یاران انقلاب 14 فوریه بحرین، مردم این کشور را به حضور گسترده در مراسم تشییع این فعال رسانه ای فرا خوانده است.

نیروهای رژیم آل خلیفه همچنین امروز (پنج شنبه) "حسین سهوان" نماینده جمعیت وفاق در دیدار کمیساریای عالی یا موسسات جامعه مدنی بحرین را بازداشت کردند. 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود