درگذشت جوان بحرینی در بازداشت

چهارشنبه 7 اسفند 1392
14:47
درگذشت جوان بحرینی در بازداشت یک جوان بحرینی به دلیل محرومیت از درمان در زندانهای رژیم آل خلیفه، در گذشت.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق بحرین، اعلام کرد "جعفر الدرازی" جوان 22 سالۀ منطقه الدیه، صبح امروز در مجتمع بیمارستانی السلمانیه، درگذشت .

جمعیت وفاق با تاکید بر این که الدرازی، قربانی ِ بازداشت، شکنجه و عدم درمان در زندان است، رژیم آل خلیفه را مسئول درگذشت او اعلام کرد.

اعضای خانواده این شهید نیز با تاکید بر شکنجه شدن فرزندشان در زندان، درگذشت او را مشکوک دانسته و تاکید کردند: جعفر الدرازی، به کم خونی دچار بود اما زندانبانان رژیم آل خلیفه از اعزام او به بیمارستان جلوگیری کردند تا وقتی که عوارض این بیماری دامنگیر او شد.

دایی الدرازی خاطر نشان کرد که خانواده وی روز پنج شنبه، رسما علیه وزارت کشور به مرکز پلیس شکایت کردند، و این وزارتخانه را به شکنجه فرزندشان هنگام بازداشت، متهم کردند.

وی گفت: جعفر، پیش از شهادت به من گفت که در بخش بازجویی جنایی شکنجه شده و در معرض ضرب و شتم و شوک برقی قرار گرفته است.

الدرازی به همراه چند تن دیگر در قالب پرونده ای موسوم به "طراد کرانه" بازداشت شد.

وی که تحت پیگرد بود، به دنبال خروج از بحرین بود اما به همراه 13 تن دیگر که قصد خروج از این کشور را داشتند، بازداشت شد.

26

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو