دستور مالکی برای جمع آوری تصاویر مسوولان از خیابانها

جمعه 9 اسفند 1392
12:28
دستور مالکی برای جمع آوری تصاویر مسوولان از خیابانها العالم - نخست وزیر عراق با تاکید بر برگزاری انتخابات در زمان پیش بینی شده، دستور داد تصاویر مقام های عراقی از همه خیابان ها و اماکن عمومی در این کشور برداشته شود.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، این روزها و در آستانه نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق که ماه آوریل برگزار خواهد شد، در بغداد پایتخت عراق و دیگر استان های این کشور عکس های مقامات و مسوولان دولتی در حال جمع آوری از سطح خیابان ها و اماکن عمومی است.

از سویی، شبکه "سومریه نیوز گزارش داد که مالکی فاش کرده است شرکای سیاسی وی وعده داده اند در صورت تعلیق موعد انتخابات پارلمانی عراق با تمدید مدت نخست وزیری وی تا 2 سال دیگر موافقت خواهند کرد.

نخست وزیر عراق با رد این پیشنهاد، آن را مغایر با قانون اساسی عراق و قوانین کشورش دانست.

وی با تاکید بر برگزاری انتخابات در موعد مقرر، خاطرنشان کرد که بخش قابل توجهی از شرکای سیاسی، شکست خوردگان این انتخابات هستند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند