بن لادن روسیه برای جنگ به اوکراین دعوت شد

دوشنبه 12 اسفند 1392
13:11
بن لادن روسیه برای جنگ به اوکراین دعوت شد سرکرده گروه موسوم به "امارت قفقاز" وابسته به القاعده که با نام "بن لادن روسیه" شناخته می شود، برای جنگ با روسیه به اوکراین فراخوانده شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرکرده گروه افراطی "پراوی سکتور" اوکراین که عناصر آن در جریان آشوبهای اخیر این کشور پلیس‌ها و نیروهای امنیتی اوکراینی را در خیابانهای "کی‌یف" هدف قرار داده‌اند؛ از "داکو عمروف" دعوت کرد برای جنگ با روسیه به اوکراین بیاید.
عمروف که با نام "بن لادن روسیه" شناخته می‌شود سرکرده گروهی افراطی است که بارها مسئولیت حملات تروریستی ضد شهروندان در مناطق مختلف روسیه را برعهده گرفته است.
رسانه‌های روسیه تأکید کردند، دعوت از عمروف از سوی "دیمتری یاروش" سرکرده ناسیونالیست گروه افراطی "پراوی سکتور" اوکراین صورت گرفته است.
صدای روسیه به نقل از "یونس-بیک یفکوروف" رئیس جمهور "اینگوشتیا" از جمهوری‌های خودمختار روسیه، گزارش داد: "دیمتری یاروش" با این درخواست از "داکو عمروف" سرکرده عناصر مسلح در شمال قفقاز، ثابت کرد که عناصر مسلح شمال قفقاز در میدان استقلال "کی‌یف" (پایتخت اوکراین) حضور دارند.
وی افزود: این درخواست گروه افراطی اوکراین، این گروه را با سازمانهای بین المللی تروریستی در یک ردیف قرار می‌دهد.
رئیس جمهوری اینگوشتیا خاطرنشان کرد که بسیار علاقه‌مند است که از واکنش غرب به این درخواست مطلع شود، چرا که غرب از قدرت حاکم جدید در اوکراین حمایت می‌کند.
یاروش که معاون رئیس شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین است، سرکردگی گروه شبه نظامی و افراطی "پراوی سکتور" یا "رایت سکتور" را نیز به عهده دارد. وی پیشتر یکی از سران گروه ناسیونالیست افراطی "ترایدنت" بود که به گروه "پراوی سکتور" تبدیل شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید