افشاگری ویکی‌لیکس:

موساد همکار نزدیک رژیم بحرین است

سه شنبه 27 ارديبهشت 1390
09:08
موساد همکار نزدیک رژیم بحرین است سايت ويکي ليکس با انتشار اسنادي از همکاري امنيتي و اطلاعاتي بحرين با سرويس جاسوسي رژيم صهيونيستي "موساد" پرده برداشت.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از منابع خبري، بر اساس تلگراف هايي  كه "ويكيليكس "به آن دست يافته ،بحرين خود را در راس بلوک مخالف ايران قرار داده است و در زمينه هاي امنيتي و اطلاعاتي با سرويس جاسوسي موساد همکاري مي کند.
اين تلگراف ها که مربوط به سال هاي 2005تا 2009است بيانگر ديدگاه بحرين نسبت با آمريکا ،رژيم صهيونسيتي ،سوريه قطر،ايران و گروه هاي مقاومت است.
در اين اسناد آمده است که بحرين متحد جدي و دائمي  واشنگتن است و مي خواهد عليه ايران اقدام کند .
 در اين اسناد آمده است که حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين به وزير اطلاع رساني اين کشور دستور داده است که به گونه اي فعاليت کند که در بيانيه ها و اطلاعيه هاي رسمي صادره از سوي اين وزارتخانه از اسرائيل به عنوان دشمن يا رژيم صهيونيستي ياد نشود.
 وي تاکيد کرده است که بحرين در زمينه امنيتي و اطلاعاتي (يا به عبارتي همکاري با موساد) با رژيم صهيونيستي رابطه دارد .
پادشاه بحرين در خصوص توسعه روابط تجاري با رژيم صهيونيستي گفته است :اين امر بايد بعد از تاسيس دو کشور فلسطين و اسراييل محقق شود.
سند محرمانه شماره 79508MANAMA مورخ 12فوريه 2008 حکايت از آن دارد که رهبران بحرين در تمام مذاکرات دو جانبه روي ايران و ضرورت تداوم حاکميت آمريکا تمرکز مي کنند و وليعهد و پادشاه بحرين عقيده دارند که ايران همواره مهمترين تهديد براي بحرين و منطقه بوده است و بهتر است که ناوگان پنجم آمريکا و کشورهاي عربي منطقه به حمايت از آنها در برابر اين تهديد بپردازند.
طبق اين اسناد بحرين روابطي غير رسمي با مسئوولان رژيم صهيونيستي دارد و مقامات اين کشور نظير وزير امور خارجه با مقامات رژيم صهيونيستي ديدار داشته اند .
در اين اسناد آمده است که پادشاه بحرين مي گويد بحريني ها بايد صلح واقعي با صهيونيست ها برقرار کنند و منطقه نيازمند صلح با رژيم صهيونيستي است و در صورت تحقق اين امر مي توانيم به مقابله با ايران بپردازيم. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است