حزب الاحرار مصر هم به مخالفان قطر پیوست

پنج‌شنبه 15 اسفند 1392
13:39
حزب الاحرار مصر هم به مخالفان قطر پیوست العالم - به دنبال اقدام بی سابقه و هماهنگ کشورهای عربستان، امارات و بحرین در خصوص فراخوان سفرای خود از دوحه، حزب الاحرار مصر نیز زبان به مذمت قطر گشود.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شهاب وجیه، سخنگوی حزب الاحرار مصر گفت: قطر از طریق دخالت های آشکار و رسانه ای خود امنیت ملی منطقه عربی از جمله مصر را تهدید می کند.

سخنگوی حزب الاحرار با اشاره به علاقمندی عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین به ادامه فعالیت شورای همکاری خلیج فارس، در خصوص اقدام علیه قطر گفت: تصمیم این کشورها در فراخوانی سفرای خود از قطر، بدان علت است که قطر همه فرصتهای خود را نزد این کشورها از دست داده است.

به گزارش روزنامه مصری "الیوم السابع" وجیه خاطرنشان کرد که قطر باید در سیاستهای خود درقبال کشورهای عربی تجدیدنظر کند و ضروری است که به منطقه عربی برگردد.

عربستان، امارات و بحرین روز چهارشنبه سفرای خود را از قطر فراخواندند. عربستان و امارات پیشتر در مورد حمایت قطر از اخوان المسلمین به این کشور هشدار داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت