اعتصاب دیپلمات‌های صهیونیست درآستانه سفر پاپ

جمعه 16 اسفند 1392
14:50
اعتصاب دیپلمات‌های صهیونیست درآستانه سفر پاپ منابع واتیکان از اعتصاب دیپلمات های وزارت خارجه رژیم اشغالگر قدس در آستانه سفر پاپ به سرزمینهای اشغالی فلسطین خبر دادند که این امر به احتمال زیاد باعث لغو این سفر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، واتیکان روز جمعه اعلام کرد که اعتصاب دیپلمات های وزارت خارجه رژیم صهیونیستی موجب بروز مشکلاتی در سفر پاپ فرانسیس به سرزمین مقدس (سرزمینهای اشغالی فلسطین) شده است.

قرار است پاپ روزهای 24 تا 26  مارس به اراضی اشغالی فلسطین سفر کند.

فدریکو لومباردی سخنگوی پاپ گفت: اعتصاب کنونی دیپلماتها مشکل ساز شده است و می تواند به بروز پیچیدگی در زمینه مقدمات سفر پاپ منجر شود.

وی به هیچ وجه درباره احتمال لغو این سفر بسیار مهم سخنی نگفت و تنها افزود: من چیز بیشتری ندارم که به سخنانم اضافه کنم. 

اما روزنامه صهیونیستی "دی تایمز اوف" ضمن تایید اعتصاب دیپلماتهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از لغو سفر پاپ خبر داد و نوشت: پاپ مجبور شد که سفر خود را به خاطر یک اختلاف کاری مستمر در وزارت خارجه لغو کند؛ زیرا این وزارتخانه، اجازه انجام مقدمات لازم برای سفر را نمی دهد.

در همین حال، سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت: به علت اعتصابی که از روز سه شنبه آغاز شده است، احتمال می رود سفر مورد نظر رهبران و شخصیتهای خارجی به (سرزمینهای اشغالی فلسطین) از جمله سفر هفته آینده دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس یا حتی سفر ماه مه آینده پاپ که مقدمات لازم برای اين سفر درحال انجام است، با مشکل و پیچیدگی مواجه شده یا حتی لغو شود.

پاپ فرانسیس در چارچوب نخستین سفرش به سرزمین اشغالی فلسطین قرار است طی روزهای 24 تا 26 مارس از شهرهای بیت لحم و بیت المقدس دیدن کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

صف‌آرایی هرقدرتی مقابل ایران محکوم به شکست است


واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد