پاسخ روسیه به تهدیدهای اروپا

جمعه 16 اسفند 1392
21:40
پاسخ روسیه به تهدیدهای اروپا روسیه به اتحادیه اروپا هشدار داد که در صورت اتخاذ تحریم‌های شدید به دلیل بحران شبه جزیره "کریمه"، آشکارا به این اقدام پاسخ خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای تأکید کرد، اعمال تحریم‌های شدید ضد روسیه بدون پاسخ نخواهد بود.
روسیه تأکید کرد که تصمیم‌های اخیر اتحادیه اروپا برای حل بحران اوکراین سازنده نیست.
وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد که، تصمیم اتحادیه اروپا برای تعلیق مذاکرات دوجانبه برای کاهش شروط اعطای ویزا به روسها و همچنین توافقنامه جدید روابط مسکو و بروکسل، اقدامی عجیب است و این تصور را به وجود می‌آورد که این تصمیم‌های اتحادیه اروپا منطقی اتخاذ نشده است.
چین هم با اعلام مخالفت خود با تحریم روسیه و یا استفاده از این موضوع برای تهدید این کشور، تأکید کرد که این اقدام راه حل مناسبی برای حل بحران اوکراین نیست.
سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که این کشور همواره با استفاده از تحریم ها در روابط بین الملل مخالف است؛ و باید همه طرفها در اوکراین به دنبال حل مسالمت آمیز بحران این کشور از طریق گفتگو باشند.
این اظهارات در پی تهدیدهای "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اعمال تحریم هایی علیه مسئولان روس مطرح شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) برقرار شد


فرمانده نزاجا: برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید آماده هستیم


وزارت دفاع: دست رزمندگان اسلام را پرتوان‌تر خواهیم کرد


پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک