اخراج یکی از گردان‌های ارتش "آزاد" سوریه

شنبه 17 اسفند 1392
21:02
اخراج یکی از گردان‌های ارتش شورای رهبری گروهک موسوم به "جیش الاسلام"- جبهه اسلامی سوریه امروز شنبه اخراج گروه "فتح الشام" به ریاست "فهد الکردی" از این شورا را اعلام کرد.

به گزارش شبکه خبری العالم، "شورای رهبری جیش الاسلام - جبهه اسلامی"، در بیانیه ای اعلام کرد که این شورا به ریاست "ابومعاذ شامی" تصمیم گرفت تا فتح الشام را اخراج کند. دلیل این اقدام، اظهارات برخی از اعضای فتح الشام درخصوص آتش بس با نظام سوریه ذکر شده و جبهه اسلامی این اظهارات را "از لحاظ شرعی و نظامی، فاقد هماهنگی و نظم و انضباط" می داند.

این شورا در بیانیه خود مدعی شده است که اعضای فتح الشام، تخلفات شرعی بسیاری مرتکب شده اند.

جبهه اسلامی که در ماه نوامبر گذشته تاسیس شد، یکی از تشکل های ارتش آزاد سوریه است که یک شورای مشورتی متشکل از چندین عضو به ریاست "ابوعیسی الشیخ" فرمانده تیپ های "صقور الشام" آن را اداره می کند. همچنین این جبهه دارای دو شورا است، یکی "سیاسی" به ریاست حسان عبود فرمانده گروه "احرار الشام الاسلامیه" و دیگری "نظامی" به ریاست زهران علوش که فرمانده جیش الاسلام است.

0% ...

آخرین اخبار

۵۰ بندر و بیش از ۱۰۰ شهر جهان در آستانه اعتصاب و تظاهرات در حمایت از فلسطین


نتایج انتخابات اسرائیل،نبردی پیچیده برای تشکیل کابینه


تکریم شیوخ عشایر عراق در حرم رضوی به پاس همراهی در تشییع رهبر شهید


صید پهپاد جاسوسی و فریب آمریکایی در تنگه هرمز


پزشکیان: قابل پذیرش نیست کشور سرشار از منابع طبیعی باشد، اما مردم در «اشتغال و معیشت» با مشکلات جدی مواجه شوند


سخنگوی سپاه: واقعیت تنگه هرمز در آسمان، زمین و دریا رقم می‌خورد


انفجار سه نفتکش متخلف در سواحل جنوبی تنگه هرمز+فیلم


تهدید جان و کشاورزی غزه با انتشار آفت‌کش‌های سمی از سوی رژیم صهیونیستی


غریب‌آبادی: دیپلماسی حقوقی باید به نتایج ملموس در صیانت از منافع ملی منجر شود


عراقچی: با نیروهای مسلح آماده، به دیپلماسی فرصت می‌دهیم