دلالان جنگ سوریه در بلژیک محاکمه می‌شوند

دوشنبه 19 اسفند 1392
18:49
دلالان جنگ سوریه در بلژیک محاکمه می‌شوند العالم - دستگاه قضایی بلژیک، شماری از اتباع این کشور را در ارتباط با اعزام تروریست‌های تبعه بلژیک به سوریه برای شرکت در درگیری‌های این کشور، محاکمه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دادستان کل شهر بروکسل (پایتخت بلژیک) اعلام کرد که 19 بلژیکی شامل 14 مرد و 5 زن به اتهام تشکیل گروه های مسلح و اعزام تروریست ها به سوریه در سال های 2011 و 2012 برای شرکت در جنگ در این کشور، امروز(دوشنبه) محاکمه می شوند و جلسه استماع اظهارات متهمان در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار می شود.

وی افزود: 15 نفر از مظنونان این پرونده آزاد هستند، ولی تحت نظر پلیس قرار دارند.

بر اساس این گزارش، بیشتر این متهمان که اصالتاً عرب و ترک هستند، از کشورهای مغرب، الجزایر، تونس و ترکیه به بلژیک مهاجرت کرده اند. این افراد همچنین به اعزام تروریست ها به سومالی برای شرکت در اردوهای آموزشی وابسته به تشکیلات القاعده متهم هستند.

گفته می شود که این افراد، عناصر مسلح را از راه زمینی با خودرو از بلژیک به ترکیه فرستاده و از آن جا نیز آنها یا به سوریه و یا از طریق هوایی به سومالی فرستاده می شدند.

بر اساس آمارهای رسمی، حدود 200 تا 800 نفر از اتباع بلژیک که اکثر آن ها اصالتاً عرب هستند، برای جنگ به سوریه رفته اند.  

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است