پاسخ حماس به نمایش تکراری کشتی سلاح

سه شنبه 20 اسفند 1392
08:11
پاسخ حماس به نمایش تکراری کشتی سلاح یکی از رهبران جنبش حماس تأکید کرد، ادعای تکراری صهیونیستها در خصوص کشتی سلاح ایرانی، به هدف توجیه حمله‌ای جدید به غزه است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مشیر المصری" در اظهاراتی تلویزیونی گفت: رژیم صهیونیستی همواره تلاش می‌کند تا غزه را به عنوان یک بمب زمانبندی شده و منطقه‌ای تروریستی به تصویر بکشد تا با اعمال تحریم های جدید، محاصره غزه را شدیدتر کند.
وی افزود: رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با تحریف افکار عمومی درباره مقاومت و مجرم معرفی کردن ساکنان غزه، بر جنایات مستمر خود علیه فلسطینی‌ها سرپوش بگذارد.
مشیر المصری تأکید کرد: اگر همانطور که صهیونیستها ادعا کرده‌اند، مقصد آن کشتی غزه بود؛ این کشتی می‌خواست در کدام بندر لنگر بیندازد؛ و با وجود محاصره کشنده‌ای که از زمین، دریا، و هوا بر غزه اعمال شده، چگونه می‌توانست به غزه برسد. !!

0% ...

آخرین اخبار

امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم