فراخوان تظاهرات در سالروز اشغال بحرین

پنج‌شنبه 22 اسفند 1392
09:52
فراخوان تظاهرات در سالروز اشغال بحرین گروه های بحرینی در آستانه سومین سالروز اشغال کشورشان (14 مارس، 23 اسفند ماه) از سوی نیروهای سعودی، به برگزاری تظاهرات و تجمع های گسترده برای پایان دادن به این اشغالگری دعوت کردند.

به گزارش شبکه خبری العالم، نیروهای سیاسی و انقلابی بحرین از مردم خواستند تا مخالفت خود با اشغالگری را از راه های مسالمت آمیز نشان دهند. گروه های بحرینی بر ادامه انقلاب تا تحقق تمام اهداف و اخراج نیروهای سعودی و عقب نشینی آخرین نظامی مزدور شورای همکاری خلیج فارس از بحرین تاکید کردند.

نیروهای انقلابی بحرین همچنین بر مقاومت در برابر اشغالگران سعودی با استفاده از تمامی راه ها و ابزارهای قانونی تاکید کردند و همزمان با سالروز اشغال کشورشان خواستار بستن تمام راه ها شدند.

در همین خصوص پژوهشگران در همایشی که برای بررسی اشغال بحرین در لندن پایتخت انگلیس برگزار شد، دخالت عربستان در بحرین را نقض آشکار قوانین بین المللی دانستند. همچنین سخنرانان در این همایش نیز تاکید کردند که عربستان اشغالگر، حکومت منامه را تشویق کرد تا اقدامات سرکوبگرایانه خود علیه تظاهرکنندگان مسالمت آمیز را تشدید کند.

در 13 مارس 2011، حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین، در این کشور حالت فوق العاده اعلام کرد و در 14 مارس همان سال نیروهای سعودی و نیروهای سپر جزیره با تحریک آمریکا و چراغ سبز کاخ سفید، بحرین را اشغال کردند تا در این تهاجم انقلاب مردمی این کشور را ساقط کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است