افشای فساد میلیاردی مبارک در قراردادهای گازی

جمعه 23 اسفند 1392
20:11
افشای فساد میلیاردی مبارک در قراردادهای گازی العالم - منابع مصری میزان فساد اقتصادی کشور در قراردادهای گازی دوران حسنی مبارک، رییس جمهوری برکنار شده را تنها در یک دوره 5 ساله مبلغ هنگفتی در حدود 10 میلیارد دلار گزارش کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، نهاد موسوم به " اقدام مصری برای حقوق شخصی" در گزارشی با عنوان "فساد قراردادهای گازی در دوران حسنی مبارک" اعلام کرد: فساد اقتصادی ناشی از قراردادهای گازی بین سال های 2005 تا 2010 میلادی حدود 10 میلیارد دلار بوده است.

در این گزارش آمده است: بر اساس این قراردادها میلیاردها متر مکعب گاز با قیمت بسیار ارزان و مغایر با منافع ملی کشور، به اردن، اسپانیا و رژیم صهیونیستی صادر شده است.

این گزارش حاکیست، رقم مزبور دو برابر هزینه سالانه بهداشت مصر است و رژیم مبارک به جای آنکه از ذخایر طبیعی به نفع مردم استفاده کند آن را برای بقای حکومت دیکتاتوری خود به نفع اسپانیا، اردن و رژیم صهیونیستی خرج کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری