توقیف 9 ماهه یک "بز" در پل "ملک فهد" !

يکشنبه 25 اسفند 1392
11:20
توقیف 9 ماهه یک العالم - گمرک بحرین که 9 ماه پیش یک راس بز را در حال ورود به این کشور توقیف کرد، باوجود صدور دستور قضایی برای آزادی این بز، هنوز درحال نگهداری از آن است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت روزنامه سعودی "سبق" نوشت: نیروهای گمرگ بحرین که یک بز را 9 ماه پیش روی پل ملک فهد و در هنگام ورود به همراه صاحب آن از عربستان توقیف کرده اند، علیرغم صدور مجوز از سوی دادگاه بحرین هنوز با ورود این بز به این کشور موافقت نکرده اند.
بر اساس این گزارش، یک وکیل بحرینی 9 ماه پیش این بز را با خود از عربستان به کشورش می بُرد، که گمرک بحرین به بهانه انتظار برای طی شدن مراحل قانونی، مانع ورود این بز به بحرین شد. 
صاحب این بز می گوید که از علت امتناع سازمان دامپزشکی از معاینه بز برای انتقال این حیوان به بحرین بی اطلاع است و این در حالی است که بز کاملاً سالم است و وزنش با وجود 9 ماه توقیف روی پل ملک فهد افزایش یافته است. 
صاحب بز افزود: دادگاه حکم آزاد کردن بز را صادر کرده ولی گمرک آن را آزاد نمی کند و اعلام می کند که باید سازمان دامپزشکی دستور آزادی بز را صادر کند؛ و من مجدداً به دادگاه شکایت کرده ام و دادگاه در حال بررسی شکایت من است.

 

0% ...

آخرین اخبار

ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره