عکس جنجالی وزیر لبنانی با لباس نامتعارف

چهارشنبه 6 فروردين 1393
11:29
عکس جنجالی وزیر لبنانی با لباس نامتعارف وقتی وزیر امور خارجه لبنان با پیراهن و شورت ورزشی از محل اقامت خود خارج می شد، شاید فکرش را هم نمی‌کرد که تصویرش تا این حد مورد توجه قرار گیرد و این اندازه نظرات موافق و مخالف در باره آن ابراز شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، جبران باسیل وزیر امور خارجه لبنان که برای حضور در نشست وزرای خارجه عرب به کویت سفر کرده بود، برای پیاده روی با لباس و شورت و کفش ورزشی از محل اقامت خود در هتل هیلتون کویت خارج شد و توجه خبرنگاران و عکاسان را به خود جلب کرد.

ساعتی بعد، عکس آقای وزیر در بسیاری از پایگاه های اینترنتی منتشر شد و کاربران، نظرات مختلفی درباره آن ابراز کردند. در حالی که عده ای از وی به خاطر این لباس نامتعارف انتقاد می کردند، شماری نیز این لباس وزیر خارجه لبنان را نشانه دیگری از جدی نگرفتن نشست کویت از سوی اغلب شرکت کنندگان دانستند.

0% ...

آخرین اخبار

سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی