هلاکت تروریست‌های یمنی "جبهه عربستان" در سوریه

چهارشنبه 6 فروردين 1393
22:34
هلاکت تروریست‌های یمنی العالم - ارتش سوریه شماری از اعضای گروهک تروریستی موسوم به "جبهه اسلامی" را که مورد حمایت عربستان سعودی هستند، در استان ریف دمشق به هلاکت رساند.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از اعضای گروهک تروریستی موسوم به جبهه اسلامی، در حمله ارتش سوریه به عدرا، جوبر و زبدانی در استان ریف دمشق به هلاکت رسیدند و سلاح و مهمات آنان منهدم شد.

به نوشته خبرگزاری سوریه (سانا)، از میان این کشته ها، "احسان درویش" و "علاء کعکه" شناسایی شدند.

 همچنین در روستای عربین نیز با شناسایی مخفیگاه تروریست ها از سوی ارتش سوریه و حمله به آن، شماری از تروریست ها به هلاکت رسیده و مخفیگاه آن ها منهدم شد.

 بر پایه این گزارش، نیروهای ارتش سوریه همچنین با حمله به محل تجمع تروریست ها در کشتزارهای عالیه در منطقه دوما، 6 تروریست ها را به هلاکت رسانده و 5 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

نیروهای ارتش سوریه امروز همچنین در چندین عملیات در مناطق حوش عرب، رنکوس و الرحیبه در القلمون، مخفیگاه های تروریست ها را منهدم کرده و شماری از آنان از جمله عیسی قصاب و احمد زهره را در حوش عرب و رنکوس به هلاکت رساند. در این میان شماری دیگر از جمله احمد منذر الصباغ و یحیی صدیق نیز در البتراء واقع در منطقه الرحیبه کشته شدند.

در کوه های شرق شهر الزبدانی نیز، عملیات نیروهای ارتش سوریه به نابودی یک قبضه ضدهوایی 23 میلی متری و یک خودروی مجهز به مسلسل سنگین انجامید و شماری از عناصر مزدور تروریست از دیگر کشورهای عربی، نظیر عدی ابوعلام از یمن به هلاکت رسیدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان