تعلیق همکاری آمریکا با روسیه در مبارزه با موادمخدر !

پنج‌شنبه 7 فروردين 1393
15:35
تعلیق همکاری آمریکا با روسیه در مبارزه با موادمخدر ! کاخ سفید از تعلیق همکاری‌های خود با روسیه در زمینه مبارزه با مواد مخدر خبر داد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این تعلیق همکاری در ادامه فشارهای آمریکا به روسیه به دلیل اختلافات دو کشور در زمینه اوکراین صورت گرفته است.
روسیا الیوم نوشت: "مایکل بوتیچلی" معاون رئیس آژانس مبارزه با مواد مخدر آمریکا، به دعوت طرف روس برای سفر به مسکو و بررسی افق همکاری‌های دو کشور در این زمینه پاسخ نداد.
"لیمیتر" سخنگوی معاون رئیس آژانس مبارزه با مواد مخدر آمریکا به خبرنگاران گفت: "با توجه به ادامه نقض حاکمیت اوکراین از سوی روسیه، تصمیم گرفتیم که بعضی از مذاکرات خود با مسکو را تعلیق کنیم که از جمله آنها مذاکره در این زمینه (مبارزه با مواد مخدر) است. "
واشنگتن "ویکتور ایوانوف" رئیس اداره فدرال مبارزه با قاچاق مواد مخدر روسیه را در فهرست افراد تحریم شده خود قرار داده است.
ایوانوف آمریکا و ناتو را به فرار از مسئولیت خود در موضوع افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان متهم کرده است.
ایوانوف گفته است که تولید مواد مخدر در افغانستان در مقایسه با سال  2001 به میزان 40 برابر افزایش داشته است.
 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم