عکس؛ تصویر صدام بر تابلو رستوران لبنانی در لندن!

دوشنبه 11 فروردين 1393
21:40
عکس؛ تصویر صدام بر تابلو رستوران لبنانی در لندن! یک رستوران لبنانی در محله هارو واقع در شمال غربی لندن، تصویر بزرگی از دیکتاتور معدوم عراق را بر تابلوی ورودی خود نصب کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ایاد الحمدان صاحب این رستوران عربی با نام "همین است!"، با وجود اخطار شهرداری منطقه برای برداشتن تصویر صدام از تابلو رستوران خود، از این کار خودداری کرده و آن را نوعی اعتراض سیاسی به دولت کنونی کویت دانسته است.

به نوشته روزنامه هافینگتون پست، برخی از ساکنان منطقه و مشتریان، به خاطر عکس صدام این رستوران را "تحریم" کرده اند، اما حمدان (صاحب رستوران) که 43 سال دارد، در توجیه این کار خود چنین گفته که «سربازان بسیاری برای بیرون راندن صدام از کویت کشته یا مجروح شدند، ولی ما کویتی ها اکنون بار دیگر نیاز به کمک داریم. آمریکا و انگلیس، صدام را دیکتاتور نامیدند و او را سرنگون کردند؛ اما اکنون مردم ما در کویت دچار مرگ تدریجی هستند و کسی به آنها توجه نمی کند، چرا که دولت انگلیس با کویت رابطه خوبی دارد».

وی در گفتگو با هافینگتون پست تاکید کرده که عکس صدام همچنان بر روی تابلوی رستوران او وجود دارد، اما از سخن گفتن درباره تاثیر منفی نصب این عکس بر کسب و کارش، خودداری کرده است.

از سوی دیگر "سوزان هال" شهردار منطقه هارو پس از اعتراض اهالی، از وی خواسته که تصویر صدام را بردارد، اما در عین حال تاکید کرده که «این موضوع در حوزه صلاحیت شهرداری نیست و صاحب رستوران حق دارد هر تصویری را در آن نصب کند، اما شهرداری اکنون سرگرم بررسی احتمالاتی در این باره است، از جمله این که آیا نصب چنین تصویری می تواند تهدیدی برای صلح و ثبات باشد یا نه».

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن