عملیات امنیتی در شمال لبنان

چهارشنبه 13 فروردين 1393
20:50
عملیات امنیتی در شمال لبنان بیروت – العالم – خبرنگار شبکه العالم تأکید کرد، ارتش لبنان با آغاز عملیاتی امنیتی در شهر "طرابلس" در شمال این کشور، شمار قابل توجهی از نیروهای خود را در خیابانهای این شهر مستقر کرده است.

"فاطمه عواضه" روز چهارشنبه گزارش داد؛ تلاش برای بازگرداندن امنیت به شهر طرابلس با بیش از 1400 نیروی امنیتی آغاز شده، به صورتیکه این تلاشها به یکی از بزرگترین عملیات تعقیب و گریز برای دستگیری افراد مسلح و تحت تعقیب تبدیل شده است.
یکی از ساکنان طرابلس به خبرنگار العالم گفت: حضور ارتش در طرابلس برای ما اهمیت دارد، زیرا نیروهای ارتش می‌توانند امنیت را به این شهر بازگردانند. برخی هم درخواست کرده اند که این عملیات در بقیه مناطق لبنان از جمله "عرسال" انجام شود.  
از سوی دیگر شیخ "سالم الرافعی" رئیس هیأت علمای مسلمان در لبنان به خبرنگار العالم گفت: هیأت علمای مسلمان از وزیر کشور درخواست کرد که این طرح امنیتی برای بازگرداندن امنیت به طرابلس باشد، و نه تحقیر ساکنان این شهر.
خبرنگار العالم گفت، این عملیات آزمونی برای توانایی نیروهای امنیتی و ارتش است.
MKH-2-12:03
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود