افتتاح تونل در نزدیکی مسجد الاقصی

پنج‌شنبه 14 فروردين 1393
11:31
افتتاح تونل در نزدیکی مسجد الاقصی العالم - رژیم صهیونیستی پس از 15 سال حفاری ، تونلی را در منطقه سلوان نزدیک مسجد الاقصی افتتاح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، مؤسسه " مسجد الاقصی " اعلام کرد : تونل جدید که عمق زیادی دارد و در مرکز منطقه سلوان در جنوب مسجد الاقصی واقع شده است ، با حمایت مالی شرکت شهرک سازی " اِلعاد " حفر شده است.

تونل جدید با دیگر تونل هایی که در زیر منطقه سلوان حفر شده اند و همگی به مسجد الاقصی منتهی می شوند ، مرتبط است.

مؤسسه مسجد الاقصی افزود : رژیم صهیونیستی برای توجیه حفر تونل جدید و عمیق منطقه سلوان ادعا می کند که با حفر این تونل توانسته قلعه " سرچشمه " را که مقر حکومت حضرت سلیمان (علیه السلام) بود ، بیابد.

این مؤسسه اعلام کرد : هدف رژیم صهیونیستی از حفر این تونل یهودی سازی قدس و نابود کردن نشانه های اسلامی و تاریخی ملت فلسطین است.

مؤسسه مسجد الاقصی اعلام کرد : حفر تونل در اطراف مسجد الاقصی که با غصب اراضی و منازل  فلسطینی ها همراه است ، باعث بروز شکاف در پایه ها و دیوارهای این مسجد مقدس شده است.

0% ...

آخرین اخبار

آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند