لاوروف: نمی‌گذاریم روند انهدام شیمیایی سوریه مختل شود

پنج‌شنبه 14 فروردين 1393
21:41
لاوروف: نمی‌گذاریم روند انهدام شیمیایی سوریه مختل شود وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که کشورش اطلاعات موجود درباره طراحی حملات به منظور ناکام گذاشتن روند انهدام سلاح شیمیایی سوریه را با جدیت دنبال می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سرگئی لاوروف این موضوع را ساعتی پیش (عصر پنجشنبه) در یک کنفرانس مشترک مطبوعاتی با نیکلای بوردیوگا دبیر کل سازمان "معاهده امنیت جمعی" بیان کرد.

لاوروف درباره کشف طرح های تروریستی به منظور حملات جدید به ماموران انهدام سلاح های شیمیایی در سوریه افزود: ما با آمریکا در تماسیم تا از نفوذ واشنگتن به منظور جلوگیری از وقوع چنین حملاتی استفاده کند.

وی ادامه داد: مسکو اطلاعات دیگری درباره تلاش افراد مسلح به منظور ناکام گذاشتن روند انهدام زرادخانه شیمیایی سوریه در اختیار دارد، به ویژه که بسیاری مایل به مداخله خارجی در سوریه هستند و به این منظور  بهانه جویی می کنند.

لاوروف همچنین درباره بحران سوریه گفت: موضع ما مبتنی بر ضرورت جلوگیری سریع از تروریسم است، اما تاکنون اقدامی موثر از سوی طرفهای خارجی به منظور دور ساختن خطر تروریسم از سوریه انجام نشده است.  
 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست