اذعان پاکستان به اعزام نیروی نظامی به بحرین

شنبه 23 فروردين 1393
10:55
اذعان پاکستان به اعزام نیروی نظامی به بحرین حزب حاکم پاکستان به اعزام نیروی نظامی به بحرین اذعان کرد .

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "راجا ظفر الحق" رئیس حزب حاکم پاکستان اعلام کرد: ارتش بحرین کوچک است و ما اتباع پاکستانی را به بحرین می فرستیم تا در پلیس و ارتش این کشور خدمت کنند.
راجا در مصاحبه با سایت خبری اسلام تایمز پاکستان گفت : تعداد نیروهای پلیس و ارتش بحرین اندک است، و نظام این کشور از پاکستان درخواست اعزام نیرو کرده بود که دولت اسلام آباد برای کمک به تأمین امنیت بحرین نیروهایش را اعزام کرد.

اظهارات این مسئول بحرینی درحالی است که سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، پیش از این تأکید کرده بود که به کارگیری نظامیان پاکستانی در مناطق بحرانی مانند بحرین سیاست رسمی دولت پاکستان نیست و پاکستانی هایی که به عنوان نیروی امنیتی بحرینی فعالیت می کنند، مزدورانی هستند که بدون درخواست دولت اسلام آباد به آنجا رفته اند.

روزنامه پاکستانی "تریبون" نیز اخیرا فاش کرده است که از زمان آغاز انقلابها در کشورهای عربی تاکنون حدود 10 هزار پاکستانی در نهادهای امنیتی بحرین فعالیت کرده اند.

این روزنامه پاکستانی خاطرنشان کرده است که بحرین شمار زیادی از نیروهای بازنشسته نظامی و پلیس پاکستانی را برای سرکوب اعتراضات در آن کشور به کار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت