ثروتمند شدن تروریستها و ترکیه با نفت سوریه

چهارشنبه 27 فروردين 1393
14:37
ثروتمند شدن تروریستها و ترکیه با نفت سوریه تررویستها در سوریه همچنان در حال قاچاق نفت این کشور به ترکیه و فروش آن به ارزانترین قیمت ممکن هستند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن زینب" معاون وزیر نفت سوریه در گفتگو با روزنامه لبنانی "السفیر" گفت که عملیات نیروی هوایی ارتش سوریه برای مقابله با قاچاق نفت این کشور ادامه دارد.
معاون وزیر نفت سوریه تأکید کرد که توقف قاچاق نفت این کشور با توجه به ناآرامی های شمال شرقی سوریه بسیار دشوار است، و طبق اطلاعات پراکنده موجود در نزد دولت و مخالفان سوریه، حدود 60 هزار بشکه نفت سبک در روز و با وسایل ابتدایی تولید می‌شود و حدود ده هزار بشکه نفت از آن در بازارهای محلی فروخته می شود، اما بخش دیگر از آن به بازار ترکیه قاچاق می شود.
به گفته حسن زینب ، قیمت هر بشکه نفت سرقت شده معادل ده دلار است که درنتیجه مبلغ هر روز قاچاق نفت به نیم میلیون دلار می رسد؛ و این رقم برای هر مجرمی کافی است که خطر مرگ را در راه به دست آوردن بخشی از آن به جان بخرد.
وی خاطرنشان کرد، بسیاری از این افراد در حال کار کردن با قاچاقچیان ترکیه‌ای هستند که با سرویس های اطلاعاتی و ارتش ترکیه در ارتباطند؛ آنان با ایجاد شبکه‌های حمایت و امنیت از راه‌هایی که نفت خام از طریق آن به دست تاجران مقیم درآن سوی مرز سوریه می‌رسد ، از قاچاق نفت سود می برند. تاجران ترکیه‌ای هم نفت سوریه را به قیمت 30 دلار می خرند، که در مقایسه با ارزش جهانی آن قیمتی طلایی به شمار می آید.
السفیر تأکید کرد، نیروی هوایی سوریه به صورت روزانه در حال انجام عملیات برای هدف قرار دادن کاروان تانکرهای نفت است.
طول کاروان این تانکرها که مسیر آنها به سوی مرزهای ترکیه است، در بعضی روزها به دو کیلومتر می رسد؛ و عناصر مسلح این تانکرهای نفت را به وسیله انواع سلاح ضد هوایی همراهی می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست