به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اخباری درباره امیرنشین دبی و حاکم آن، یعنی شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی درباره قطر - که دولت ابوظبی سفیر خود را از آن فراخوانده- منتشر شده است. به طوری که بن راشد، دو روز پیش بی محابا بر روی صفحه شخصی اش بر پایگاه تویتر اعلام کرد که روابط وی با دولت قطر حتی به مدت یک روز هم قطع نشده است و فراخواندن سفیر امارات از دوحه، به وی هیچ ارتباطی ندارد و این امر بر روابطش با "برادران" در دوحه که محبت متقابل میان طرفین وجود دارد، هیچ تأثیری ندارد.
لازم به یادآوری است، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی، همچنین نایب رئیس دولت امارات و نخست وزیر این کشور است و از نظر جایگاه در سمتی بالاتر از محمد بن زاید، به عنوان ولیعهد امارت ابوظبی قرار دارد.
همچنین باید در نظر داشت که دولت امارات، یک کشور مبتنی بر اتحاد است که هر کدام از "امارت"های آن، حاکم و قوانین خاص خود را دارد و حکام این امارات شورایی را تشکیل داده اند. این بدان معنی است که جایگاه قانونی محمد بن راشد از مقام محمد بن زاید برتر است.
در حالی که امارت ابوظبی به عنوان پایتخت امارات در حال تلاش برای راضی کردن عربستان برای صلح با قطر در نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در ریاض بود، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس دولت امارات، در مهمانی یک شهروند قطری در دبی حضور داشت و نکته جالب تر آنکه روز پنج شنبه گذشته (17 آوریل) روزنامه "الرایه" قطر، قصیده ای از شیخ محمد بن راشد را تحت عنوان "العهود" منتشر کرد که به طور ویژه در آن درباره قطر سخن گفته و آن را در اختیار روزنامه قطری مذکور قرار داده بود و روزنامه های دبی پس از آن نسبت به انتشار قصیده مذکور اقدام کردند.
در این قصیده، محمد بن راشد آل مکتوم با تأکید بر بسیاری از مفاهیم، مخالفت خود با قطع روابط با قطر و تأکید بر روابط برادرانه دو کشور را اعلام کرده بود. بن راشد در قصیده اش همچنین از اهمیت وحدت مردم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با وجود اختلاف در دیدگاههایشان سخن به میان آورده و گفته بود: پیشرفت ملت ها جز با چشم پوشی از مسائل کم اهمیت و در راستای دستیابی به نتایج بزرگ ممکن نخواهد بود.
یادآور می شود یک منبع اماراتی قبلا نیز اعلام کرده بود شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی، از سیاست های اتخاذ شده توسط دبی به ویژه سیاست های شیخ محمد بن زاید که منجر به وارد آمدن زیان هایی به امارات شده، خشمگین است. همچنین برکناری ضاحی خلفان رئیس پلیس دبی از این منصب نیز به علت اطاعت چشم و گوش بسته وی از سیاست های شیخ محمد بن زاید و نادیده گرفتن درخواست های امیرنشین دبی مبنی بر سکوت درباره مسائل سیاسی مورد اختلاف در منطقه بوده است.