بستن دو روزنامه کویتی به اتهام انتشار مطالب محرمانه

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393
12:19
بستن دو روزنامه کویتی به اتهام انتشار مطالب محرمانه دادگاهی در کویت دو روزنامه پرتیراژ را به اتهام نقض حکم دادستانی و انتشار مطالب محرمانه‌ای درباره کودتا در این کشور، به صورت موقت تعطیل کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت اطلاع رسانی کویت تأکید کرد، قاضی دادگاه امور فوری، انتشار روزنامه های "الوطن" و "عالم الیوم" را به صورت موقت تعطیل کرد.
بر اساس این گزارش، این دو روزنامه مقالاتی را منتشر کردند که مطالب مطرح شده در آن به تحقیقات کنونی دادستانی کل ضربه می زند. این درحالی است که دادستانی پیشتر خواستار خودداری مطبوعات از انتشار این مطالب شده بود.
وزارت اطلاع رسانی خاطرنشان کرد، این مقالات به منافع ملی ضربه می‌زند، و درخواست دادستانی کل برای توقف انتشار روزنامه های "الوطن" و "عالم الیوم"  به صورت موقت و طبق قانون صورت گرفته است.
بنا به اعلام وزارت اطلاع رسانی کویت ، این دو روزنامه از دستور دادستان کل مبنی بر ممنوعیت انتشار اطلاعات درباره یک نوار صوتی سرپیچی کرده اند. در این نوار صوتی ادعایی، جاسم الخرافی رئیس سابق پارلمان و ناصر محمد نخست وزیر پیشین درباره امکان تغییر نظام حکومتی کویت سخن می گویند.

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن