بارزانی به دیپلماتهای آمریکایی: مشکلات عراق سیاسی است

سه شنبه 2 ارديبهشت 1393
11:50
بارزانی به دیپلماتهای آمریکایی: مشکلات عراق سیاسی است رییس منطقه کردستان عراق دلیل مشکلات امنیتی این کشور را بحرانهای سیاسی دانست و ابراز امیدواری کرد که نتایج انتخابات در بهبود وضعیت امنیتی این کشور موثر واقع شود.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مسعود بارزانی" در حاشیه نشست با هیات سفارت امریکا در بغداد به ریاست مسوول دفتر همکاری ملی؛ مشکلات امنیتی عراق را با بحران های سیاسی در این کشور مرتبط دانست.
وی در این بیانیه تاکید کرد که اوضاع امنیتی عراق به مرحله خطرناکی رسیده و امید است که نتایج انتخابات در کاهش مشکلات امنیتی موثر باشد.
بارزانی دلیل معضلات امنیتی عراق را وجود مشکلات سیاسی دانست و اظهار داشت: با رفع بحران های سیاسی عراق مشکلات امنیتی نیز پایان خواهد یافت.
وی همچنین از ابراز نگرانی پینارک از افزایش عملیات تروریستی در مناطق مختلف عراق خبر داد.
انتخابات پارلمانی که پایان ماه جاری میلادی برگزار می شود بزرگ ترین رخداد سیاسی عراق به شمار می آید زیرا با انتخاب نمایندگان، فراکسیونی که اکثریت را به دست آورد علاوه بر معرفی نخست وزیر و پست های کلیدی را نیز در دست می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی