برکناری وزیر، کرونا در عربستان را متوقف نکرد

سه شنبه 2 ارديبهشت 1393
16:31
برکناری وزیر، کرونا در عربستان را متوقف نکرد برکناری وزیر بهداشت عربستان از سوی پادشاه این کشور به دلیل بحران ویروس کرونا نیز کار ساز نشد و شمار قربانیان این ویروس همچنان در حال افزایش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت بهداشت عربستان روز سه شنبه تعداد قربانیان ویروس کرونا را پس از فوت دو نفر دیگر در شهرهای ریاض و جده، 81 نفر اعلام کرد.
این وزارتخانه با اعلام افزوده شدن 17 نفر جدید به جمع مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان، آمار مبتلایان به این ویروس را از سپتامبر 2012 تا کنون 261 مورد گزارش کرده است.
وزارت بهداشت عربستان با صدور بیانیه ای در پایگاه اطلاع رسانی خود مرگ دو شهروند 37 و 54 ساله این کشور در شهرهای ریاض و جده را تایید کرد.
همچنین این وزارتخانه از شناسایی17 مورد جدید از مبتلایان به ویروس کرونا از جمله پنج مورد از موارد تایید شده در شهرهای جده، ریاض، تبوک و مدینه خبرداد.
پادشاه عربستان دیروز با صدور حکمی دکتر عبدالله ربیعه وزیر بهداشت عربستان را برکنار کرد. این تصمیم پس از اعلام تعداد بالای مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در این کشور صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی نتانیاهو از حمله به ضاحیه بیروت پس از هشدار قاطع ایران به دشمن صهیونیستی


استراتژی جدید مقاومت در میدان نبرد اجرای تاکتیک‌های غافلگیرانه و تحمیل خسارات سنگین بر دشمن صهیونیستی است


اتحادیه اروپا تحریم مقامات صهیونیست را بررسی می‌کند


بلژیک خواستار توافق جامع میان ایران و آمریکا شد


آمریکا درآمدهای نفتی ونزوئلا را مصادره می‌کند


فرانسه: اقدامات اسرائیل در قبال لبنان «اشتباه راهبردی» است


هشدار انصارالله یمن به تل‌آویو درباره نقض آتش‌بس لبنان


وزیر افراطی رژیم صهیونیستی خواستار انحلال تشکیلات خودگردان و الحاق کامل کرانه باختری شد


نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان؛ معاون گوترش خواستار آتش بس دائمی شد


قالیباف در گفت و گو با بری: در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می کنیم