رئیس مخالفان سوریه به ولیعهد عربستان چه گفت

سه شنبه 2 ارديبهشت 1393
22:56
رئیس مخالفان سوریه به ولیعهد عربستان چه گفت رئیس گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه در دیدار با ولیعهد عربستان سعودی آخرین تحولات سوریه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد الجربا" روز سه شنبه در دیدار با "سلمان بن عبدالعزیز" راه‌های ارائه کمکهای بیشتر به مخالفان برای براندازی نظام سوریه را بررسی کرد.
خبرگزاری "آناتولی" ترکیه به نقل از هیأت همراه جربا تأکید کرد که این هیأت که روز دوشنبه وارد عربستان سعودی شده است، در دیدار با ولیعهد عربستان، راه‌های ارائه هرگونه کمک در سطوح مختلف به مخالفان مسلح در سوریه را بررسی کرد.
سایت روزنامه "القدس العربی" چاپ لندن نیز تأکید کرد، هیأت مخالفان سوریه احتمالا با "مقرن بن عبدالعزیز" جانشین ولیعهد عربستان و "سعود الفیصل" وزیر خارجه این کشور نیز دیدار می‌کند.
در بیانیه ائتلاف مخالفان خاطرنشان شده است که عربستان سعودی مرحله نخست سفرهای منطقه‌ای این هیأت است. البته در این بیانیه به مراحل بعدی این سفر اشاره‌ای نشده است.
عربستان سعودی یکی از کشورهای اصلی حامی گروه‌های مسلح در سوریه است. البته پادشاه عربستان در فرمانی که با اقدامات این کشور در منطقه در تناقض است، برای کسانی که در خارج از این کشور در حال جنگ هستند مجازات زندان تعیین کرده است. شمار قابل توجهی از تروریستهای سعودی در سوریه درحال جنگ هستند.
عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان روز 3 فوریه فرمانی را مبنی بر تعیین مجازات حبس 3 تا 20 سال برای افرادی که در خارج این کشور می جنگند یا عضو گروه‌های تروریستی یا افراطی هستند ، صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عدم توزیع رمان «آدم‌های معمولی» به‌خاطر حمایت از فلسطین


واکنش شدید یمن به بیانیه پارلمان اروپا


اعتراض مردم استان میسان عراق به بستن گذرگاه‌ها با ایران


آملی لاریجانی: سران آمریکایی-صهیونی جز با زبان قدرت دست از جنایت برنمی‌دارند


جان‌های مقاوم و خون‌های پیروز: حماسه عزت و پایداری در غزه و کرانه باختری


قالیباف: در مقابل هرگونه جسارت، پاسخی خارج از تصور می‌دهیم


انهدام یک فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس


عراقچی: آتش‌بس فقط با توقف کامل جنگ محقق می‌شود


اجرای حکم محکومیت آمریکا در پرونده بیماران پروانه‌ای


زنان کُرد بخشی از حافظه تاریخی و سرمایه اجتماعی ایران‌اند