آخرین گزارشها از عملیات ارتش سوریه علیه تروریستها

جمعه 5 ارديبهشت 1393
12:39
آخرین گزارشها از عملیات ارتش سوریه علیه تروریستها خبرنگار شبکه خبری العالم از سوریه گزارش داد: نیروهای ارتش سوریه عناصر گروهک تروریستی "جیش الاسلام" را در منطقه الملیحه در ریف دمشق هدف قرار داد و برخی از ساختمان های اشغال شده در محور "تامیکو" را آزاد کرد.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از دمشق، ارتش سوریه همچنین عناصر مسلح تروریست را در مناطق دوما، کفربطنا، سقبا و عربین در ریف دمشق هدف قرار داد و دهها تن از تروریست ها را در منطقه باب هود در بخش قدیمی شهر حمص به هلاکت رساند. شماری از تروریست ها نیز در شهرک های القرابیص، الورشه و الحمیدیه هدف قرار گرفتند.

نیروهای ارتش سوریه همچنین با عناصر مسلح در منطقه الراموسه در حلب و الحسکه به شدت درگیر شدند.

در همین حال، انفجار دو دستگاه خودروی بمب گذاری شده در منطقه راس العین واقع در غرب الحسکه، به کشته شدن هفت نفر و زخمی شدن شماری دیگر انجامید.

خبر دیگر درباره سوریه حاکی است: سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی با اعلام دریافت 90 درصد از تسلیحات شیمیایی سوریه تاکید کرد: دمشق در آستانه تحویل کامل سلاح های شیمیایی خود قرار گرفته است.

بر اساس اعلام این سازمان، یک محموله دیگر از سلاح های شیمیایی، بندر لاذقیه در سوریه را ترک کرد.

"زیگرید کاگ" هماهنگ کننده فعالیت های سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی، با استقبال و قدردانی از پیشرفت حاصل شده در این زمینه طی سه هفته گذشته، دولت سوریه را برای تکمیل این روند، ترغیب ئ تشویق کرد.

در این میان، یک منبع آگاه از روند تحویل سلاح های شیمیایی نیز گفت که دسترسی به بخش مواد شیمیایی یکی از پایگاه های نزدیک به دمشق درحال حاضر امکانپذیر نیست زیرا امنیت در این منطقه وجود ندارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم