شباهت موانع بتونی در بحرین با فلسطین اشغالی + عکس

شنبه 6 ارديبهشت 1393
12:07
شباهت موانع بتونی در بحرین با فلسطین اشغالی + عکس موانع بتونی که مزدوران رژیم آل خلیفه در مسیر شهروندان بحرینی و به خصوص دانش آموزان قرار می دهند، بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اخیرا تصاویری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که در آنها کودکان بحرینی برای رفتن به مدرسه راهی سخت در پیش رو دارند.

قرار دادن موانع بتنی در برخی از مناطق بحرین، موجب دشواری هایی برای کودکان در مسیر مدرسه شده است.

فعالان حقوق بشر این اقدام آل خلیفه را همسان اقدامات ضد انسانی صهیونیست های اشغالگر، در فلسطین ارزیابی می کنند.

یکی از این افراد با نام "جلیله السلمان" در زیر این تصویر می نویسد: بحرین هم مثل فلسطین شده ... بچه ها برای رفتن به مدرسه باید از موانع بتونی عبور کنند.

ساکنان روستای "الدیه" می گویند: جاده ای که روستا را به 3 مدرسه مرتبط می کرد از روز دوشنبه تاکنون با موانع بتنی مسدود شده است. آنها این اقدام را غیر موجه و صرفا با هدف آزار و اذیت شهروندان می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند