30 سال زندگی بین زباله‌ها در عربستان + عکس

شنبه 6 ارديبهشت 1393
13:11
30 سال زندگی بین زباله‌ها در عربستان + عکس یک شهروند عربستانی طی 3 دهه گذشته غذا و لوازم مورد نیاز خود را از بین زباله‌ها و اشیاء دور ریختنی تأمین کرده است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی "الشرق" نوشت: یک شهروند 60 ساله به نام "مبارک الشراری" که در شهر طُرَیف در غرب استان "مرزهای شمالی " عربستان زندگی می کند ، به مدت 30 سال غذای خود را از میان زباله‌ها و غذاهای دورریز تهیه می‌کند، و لوازم مورد نیازش را نیز جمع آوری و در اطراف خانه اش نگه می دارد.
روزنامه الشرق به نقل از یکی از ساکنین شهر "طریف" نوشت : باید فیلمی از زندگی مبارک ساخته شود . مبارک صبح زود از خانه اش بیرون می‌آید و غذای خود را از میان زباله‌ها پیدا می‌کند و می‌خورد.
وی افزود: خانه مبارک که از شاخه وبرگ درخت خرما ساخته شده است، فاقد ابتدایی ترین امکانات مانند برق و تهویه می‌باشد . مبارک زن و فرزندی ندارد، و تنها زندگی می‌کند و افراد خیّر مواد غذایی به مبارک می‌دهند .
"جاسر الصقری" کارشناس روانشناسی نیز در این رابطه به روزنامه الشرق گفت: مسئولان وزارت امور اجتماعی عربستان باید به وظایف خود عمل و به امور او رسیدگی کنند، و زندگی آبرومندانه‌ای را برایش فراهم نمایند .
مسئولان روزنامه الشرق پیام هایی را به "هایل الرویلی" مسئول خدمات اجتماعی استان مرزهای شمالی عربستان درباره وضعیت مبارک "الشراوی" فرستاده اند ولی با گذشت چندین روز جوابی دریافت نکرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است