30 سال زندگی بین زباله‌ها در عربستان + عکس

شنبه 6 ارديبهشت 1393
13:11
30 سال زندگی بین زباله‌ها در عربستان + عکس یک شهروند عربستانی طی 3 دهه گذشته غذا و لوازم مورد نیاز خود را از بین زباله‌ها و اشیاء دور ریختنی تأمین کرده است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی "الشرق" نوشت: یک شهروند 60 ساله به نام "مبارک الشراری" که در شهر طُرَیف در غرب استان "مرزهای شمالی " عربستان زندگی می کند ، به مدت 30 سال غذای خود را از میان زباله‌ها و غذاهای دورریز تهیه می‌کند، و لوازم مورد نیازش را نیز جمع آوری و در اطراف خانه اش نگه می دارد.
روزنامه الشرق به نقل از یکی از ساکنین شهر "طریف" نوشت : باید فیلمی از زندگی مبارک ساخته شود . مبارک صبح زود از خانه اش بیرون می‌آید و غذای خود را از میان زباله‌ها پیدا می‌کند و می‌خورد.
وی افزود: خانه مبارک که از شاخه وبرگ درخت خرما ساخته شده است، فاقد ابتدایی ترین امکانات مانند برق و تهویه می‌باشد . مبارک زن و فرزندی ندارد، و تنها زندگی می‌کند و افراد خیّر مواد غذایی به مبارک می‌دهند .
"جاسر الصقری" کارشناس روانشناسی نیز در این رابطه به روزنامه الشرق گفت: مسئولان وزارت امور اجتماعی عربستان باید به وظایف خود عمل و به امور او رسیدگی کنند، و زندگی آبرومندانه‌ای را برایش فراهم نمایند .
مسئولان روزنامه الشرق پیام هایی را به "هایل الرویلی" مسئول خدمات اجتماعی استان مرزهای شمالی عربستان درباره وضعیت مبارک "الشراوی" فرستاده اند ولی با گذشت چندین روز جوابی دریافت نکرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است


سازوکار‌های‌مالی مستقل‌ونوین، عامل‌جهش‌تجاری درمنطقه است


کاهش بی‌سابقه محبوبیت ترامپ


تداوم طرح های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان.. مذاکرات مستقیم چه فایده ای داشت


دستور پزشکیان برای توسعه کریدورهای جایگزین تجاری از طریق بنادر شمالی