خبر فوری:

رئیس فهرست العراقیه در اردن رأی داد

دوشنبه 8 ارديبهشت 1393
14:13
رئیس فهرست العراقیه در اردن رأی داد رئیس فهرست العراقیه که قبلا مدعی شده بود نامش در فهرست رأی دهندگان ثبت نشده است، در کنار دیگر عراقی‌های مقیم اردن در انتخابات پارلمانی عراق شرکت کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت روزنامه "الرأی" اردن، "ایاد علاوی" رئیس فهرست العراقیه دیروز مانند صدها عراقی مقیم خارج با حضور در یک مرکز انتخاباتی در مدرسه ای در شهر امان پایتخت اردن، رای خود را به صندوق انداخت.
بر اساس این گزارش ، علاوی که مقیم اردن است با عده‌ای از همراهانش وارد این مرکز رای گیری شد و قبل از انداختن رای خود به صندوق در مقابل دوربین های عکاسان ، اقدام به ثبت نام خود در فهرست رای دهندگان کرد.
علاوی ریاست فهرست سیاسی جدیدی را در انتخابات پارلمانی عراق برعهده دارد، که از فهرست العراقیه که وی در انتخابات سابق رهبری آنرا برعهده داشت، منشعب شده است.
علاوی پس از دادن رای درجمع خبرنگاران، نگرانی خود را از فرایند انتخابات اعلام کرد، بدون اینکه دلیلی برای ادعاهای خود بیان کند.
علاوی مدعی شده بود که نام وی و نام برهم صالح از سران حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق در فهرست رای دهندگان نیامده است؛ و براین اساس حقی برای او درزمینه رای دادن در انتخابات پارلمانی قائل نشده اند.
علاوی به روزنامه "الشرق الاوسط" گفت فقط دو شهروند عراقی نامشان در فهرست های رای دهندگان ثبت نشده، و حق رای دادن ندارند که یکی از آنان من و دیگری برهم صالح رئیس سابق اداره محلی منطقه کردستان عراق است.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست