درخواست هنیه از کارتر برای نظارت بر انتخابات

سه شنبه 9 ارديبهشت 1393
09:55
درخواست هنیه از کارتر برای نظارت بر انتخابات نخست وزیر دولت فلسطین در غزه از "جیمی کارتر" رییس جمهور اسبق امریکا خواست، بر انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی آینده فلسطین نظارت کند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس بیانیه مطبوعاتی که دفتر نخست وزیر فلسطین آن را منتشر کرد، "اسماعیل هنیه" دیروز در تماس تلفنی با کارتر وی را در جریان جزییات توافقنامه آشتی میان تشکیلات خودگردان و جنبش حماس قرار داده است.

هنیه از کارتر خواست برای کمک به اجرایی شدن توافقنامه آشتی با دولت امریکا و کشورهای غربی همکاری کند.

کارتر نیز ضمن ابراز خشنودی از توافقنامه آشتی و پایان چند دستگی میان فلسطینی ها تاکید کرد که با رایزنی با طرف های مختلف خواهد کوشید تا از اجرایی شدن این توافقنامه بر اساس بیانیه دولت در باریکه غزه حمایت کند.

کارتر خاطرنشان کرد که مرکز متبوع وی (مرکز صلح بین المللی کارتر) برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی آینده در فلسطین آمادگی دارد.

جنبشهای فتح و حماس روز چهارشنبه گذشته اعلام کردند که به توافقنامه آشتی دست یافته اند و محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان، رایزنی های خود را برای تشکیل دولت آشتی ملی شروع کرده و تا 5 هفته آینده این دولت تشکیل خواهد شد.

همچنین توافق شد که انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری 6 ماه پس از تشکیل دولت آشتی ملی به صورت همزمان برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه