قطع گاز منزل نخست‌وزیر به‌خاطر بدهی

سه شنبه 9 ارديبهشت 1393
19:57
قطع گاز منزل نخست‌وزیر به‌خاطر بدهی مسئولان پاکستانی از قطع گاز محل اقامت نخست وزیر و ساختمان پارلمان به دلیل عدم پرداخت هزینه مصرف خبر دادند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک مقام مسؤول در شرکت "گاز پایپلاین لیمیتد" پاکستان، این اقدام را در راستای اجرای تصمیم دولت مبنی بر اخذ بدهی های مردم در ارتباط با بهای انرژی مصرف شده در سراسر پاکستان دانست، چرا که کشورش از بحران شدید انرژی رنج می برد.

وی تصریح کرد که بدهی گاز مقر اقامت نخست وزیر در پایتخت پاکستان، به 4.7 میلیون روپیه (47800 دلار) رسیده است.

روزنامه "الریاض" چاپ عربستان با درج این خبر نوشت: نواز شریف نخست وزیر پاکستان هفته گذشته با صدور فرمانی از شرکت های ذی ربط خواست که اقدامات جدی را در برابر مشترکین دارای بدهی آغاز کنند و به نظر می رسد این اقدام در نخستین مرحله، شخص نخست وزیر را هم شامل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد