استاد الازهر: انتحار تکفیری ها گناه کبیره است

جمعه 12 ارديبهشت 1393
14:47
استاد الازهر: انتحار تکفیری ها گناه کبیره است "محمد سالم ابو عاصي" استاد دانشگاه الازهر مصر با اشاره به عملیات انتحاری تکفیری ها گفت: قتل نفس (کشتن خود) جزو گناهان کبیره و از بزرگ ترین حرام ها در نزد خداوند است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، ابوعاصی در گفت وگوی تلفنی با شبکه ماهواره ای "سی بی سی اكسترا" خاطرنشان کرد: تفکر تکفیری که فرد با بستن بمب یا مواد منفجره به خود، خویشتن و سپس دیگران را می کشد، به منزله تکفیر جامعه، پلیس و ارتش است.

وی گفت: تروریستی که به کشتن خود و سپس دیگری اقدام می کند، ابتدا بابت کشتن خود و سپس کشتن دیگران، مورد مواخذه قرار گرفته و بازخواست می شود.

استاد دانشگاه الازهر افزود: فرد معتقد به تفکر تکفیری سه چیزی را که متعلق به خود نیست، برای خویش مباح می داند؛ یکی حق خداوند سبحان و تعالی، دیگری حق  دستگاه قضایی و سپس حق حاکم، زیرا چنین فردی با اقدام خود به گونه ای برخورد کرده است که گویی وی معیار سنجش کفر و ایمان افراد است و این مساله باعث شده است که به ناحق به کشتن مردم اقدام کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

آسمان بسته ریاض و غرش موشک‌ها یمن در جنوب


وزیر خارجه روسیه در راه تهران


سردار نقدی: پدر موشک‌های ایران آماده شلیک است


ناتوانی مادر بمب ها در برابر ایران


درخواست رسمی مصر برای ازسرگیری روند مذاکرات ایران و آمریکا


واکنش تند فرانسه به حمله شهرک‌نشینان صهیونیستی به دیپلمات‌های اروپایی و شهردار فرانسوی


تأکید نبیه بری بر ادامه حضور نیروهای یونیفل در دیدار با وزیر خارجه فرانسه


طائب: پاسخ ایران به جنگ بعدی غیرقابل پیش‌بینی است


رژه اقتدار «جان‌فدایان ایران» در افتتاحیه پنجمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا


پیام تبریک فرمانده فراجا به وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح