سفرای عرب به دوحه باز می گردند

شنبه 13 ارديبهشت 1393
10:16
سفرای عرب به دوحه باز می گردند عمان از تصمیم عربستان، بحرین و امارات برای بازگرداندن سفرایشان به دوحه پایتخت قطر خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "یوسف بن علوی" وزیر خارجه عمان تاکید کرد که اختلاف کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با قطر پایان گرفته و این کشورها قصد دارند سفیرانشان را به دوحه بازگردانند.
وی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه ترکیه در آنکارا افزود: اختلاف بین اعضای یک خانواده و برادران امری طبیعی است و این اختلاف با وساطت کویت در 18 آوریل گذشته و با امضای بیانیه شورای همکاری خلیج فارس در ریاض پایان یافت.
یوسف بن علوی با اشاره به اینکه این اختلاف در حدی نیست که موجب نگرانی و تهدید منافع مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس باشد، افزود: روند بازگشت سفرا به قطر در حال پیگیری است.
سه کشور عربستان، بحرین و امارات اوایل ماه مارس به دلیل اختلافات سیاسی با قطر سفرای خود را از دوحه فراخواندند. چندی پیش سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی ضمن پرده برداشتن از شروط آشتی با قطر، تاکید کرد که بازگشت سفرا به دوحه همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد و بعید به نظر می‌رسد.
حمایت قطر از اخوان المسلمین و سیاست های متفاوت با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از مهمترین دلایل عربستان، بحرین و امارات برای فراخوانی سفرای خود از دوحه بوده است.
بن علوی در خصوص روابط عمان و ترکیه نیز گفت: مسقط بر تقویت روابط با ترکیه در تمام زمینه ها اصرار دارد و شرایط منطقه ای و بین المللی اقتضا می کند که مشورت و هماهنگی بین دو کشور مستمرا وجود داشته باشد.
بن علوی روز پنج شنبه در سفری 2 روزه در پی دعوت رسمی ترکیه به آنکارا رفت.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم