هلاکت سرکرده چچنی القاعده در یمن

شنبه 13 ارديبهشت 1393
16:40
هلاکت سرکرده چچنی القاعده در یمن یکی از سرکردگان القاعده که تبعه چچن بود، روز شنبه در عملیات ارتش این کشور در جنوب یمن علیه جنگجویان القاعده، کشته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، وزارت دفاع یمن در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد: ابو اسلام چچنی در عملیات نظامی علیه عناصر تروریستی القاعده در منطقه ابین کشته شده است.

به نوشته خبرگزاری فرانسه این دومین تکفیری خارجی در «القاعدۀ شبه جزیره عربی» است که مقامات یمنی این هفته مرگ وی را اعلام کرده اند.

وزارت دفاع روز جمعه هم اعلام کرده بود که "ابو مسلم اوزبکی" از رهبران القاعدۀ شبه جزیره عربی در ابین، در درگیری با کاروان ارتش که به سمت منطقه محفد، (مقر شبکه القاعده) می رفت کشته شد.

ارتش یمن روز سه شنبه عملیاتی را علیه جنگجویان القاعده آغاز کرده تا آنها را از مقر خود در جنوب این کشور بیرون براند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»