پاسخ تروریستهای النصره به دستور ایمن الظواهری

يکشنبه 14 ارديبهشت 1393
22:19
پاسخ تروریستهای النصره به دستور ایمن الظواهری العالم - جبهه تروریستی النصره با اعلام پیروی از "دستورات" ایمن الظواهری، سرکرده سازمان تروریستی القاعده، توقف حملاتش به گروهک تروریستی "داعش" را اعلام کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جبهه تروریستی النصره، شاخه القاعده در سوریه، با صدور بیانیه ای اعلام کرد: از این پس آغازگر حمله به داعش نخواهد بود اما به حملات احتمالی این گروهک پاسخ خواهد داد.

النصره در این بیانیه افزود: ما پیروی خود را از دستور"شیخ دکتر ایمن الظواهری" درباره توقف هر گونه حمله از طرف ما به داعش اعلام می کنیم اما همچنان به مقابله با آن ها در صورت تعرض به "مسلمانان و مقدسات آن ها" ادامه خواهیم داد.

جبهه تروریستی النصره همچنین اطاعت خود را از دستور الظواهری در زمینه تاسیس "دادگاه شرعی" برای حل اختلافات میان دو گروهک اعلام و تاکید کرد از احکام این دادگاه پس از تشکیل آن اطاعت خواهد کرد.

ماه هاست این دو گروهک تروریستی در سوریه با یکدیگر درگیری مسلحانه دارند.

النصره همچنین در بیانیه اش موافقت خود را با خواسته دیگر سرکرده القاعده دز خصوص " توقف درگیری رسانه ای میان دو طرف" اعلام کرد.

ایمن الظواهری، سرکرده سازمان تروریستی القاعده، جمعه گذشته در یک فایل صوتی، که در اینترنت منتشر شد، به النصره دستور داد درگیری با دیگر"جهادگران" (گروهک داعش) را متوقف کند و از همه گروه های مسلح خواست با توقف درگیری ها حملات خود را متوجه نظام سوریه کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است