برافراشته شدن پرچم سوریه در حمص قدیم + عکس

پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1393
14:46
برافراشته شدن پرچم سوریه در حمص قدیم + عکس نیروهای ارتش سوریه پس از ورود به بخش قدیمی شهر حمص، پرچم این کشور را در این منطقه به اهتزاز در آوردند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک روز بعد از آغاز بیرون کردن عناصر مسلح از بخش قدیمی شهر حمص، نیروهای ارتش وارد این منطقه شدند و پرچم کشورشان را به اهتزاز در آوردند.
دیروز بر اساس توافق به دست آمده با حضور نمایندگان سوریه و سازمان ملل،  80 درصد عناصر مسلح به وسیله اتوبوس به خارج از شهر حمص منتقل شدند. این عملیات با نظارت نمایندگان سازمان ملل انجام شد و عناصر مسلح فقط اجازه داشتند که سلاح شخصی خود را همراهشان ببرند. بر اساس این توافقنامه، شهروندان و نیروهایی که توسط عناصر مسلح ربوده شده بودند آزاد شده و گذرگاهی برای ارسال کمکهای انسانی به ساکنان شهرهای "نبل" و "الزهراء" گشوده می شود. ساکنان شیعه این دو شهر در حومه حلب بیش از دو سال است که تحت محاصره گروه های مسلح قرار دارند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود