ترس رژیم بحرین از فاش شدن جرایم و جنایات

سه شنبه 23 ارديبهشت 1393
08:47
ترس رژیم بحرین از فاش شدن جرایم و جنایات العالم - جمعیت وفاق ملی بحرین رژیم حاکم این کشور را عامل قتل عبدالعزیز العبار معرفی کرد.

جمعیت وفاق ملی بحرین روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد : رژیم جسد شهید عبدالعزیز العبار را از 25 روز پیش تاکنون تحویل خانواده اش نمی دهد.

در بیانیه این جمعیت آمده است : وزارت کشور بحرین عامل اصلی قتل عبدالعزیز العبار است و مانع صدور گواهی فوت برای این شهید می شود زیرا از فاش شدن واقعیت " شهادت عبدالعزیز العبار به ضرب گلوله نیروهای وزارت کشور " ترس و واهمه دارد.

جمعیت وفاق ملی در بیانیه خود اعلام کرد : وزارت کشور در تحقیقات خود درباره شهادت العبار اذعان می کند که نیروهایش از گلوله های حاوی گازهای اشک آور و سمی برای متفرق کردن افراد حاضر در مجلس عزای یکی از شهدای منطقه سار (شمال غرب) استفاده کردند که عبدالعزیز العبار در همین حمله مصدوم شد و به مدت 55 روز در بیمارستان بیهوش بود تا اینکه به شهادت رسید.

جمعیت وفاق ملی بحرین افزود : رژیم حاکم آل خلیفه برای توجیه جرایم و جنایات خود در حق مردم بحرین بهانه های مختلفی می تراشد و از فاش شدن واقعیت ها ترس و واهمه دارد.

بیانیه جمعیت وفاق ملی بحرین حاکیست: عدم اذعان مسئولان بحرین به جرایم و جنایات خود به معنای عدم ارتکاب این جرایم و جنایات نیست.

جمعیت وفاق ملی در بیانیه خود از رژیم آل خلیفه خواست که جسد شهید العبار را تحویل دهد و علت اصلی شهادت وی را که همان استفاده عوامل وزارت کشور از گلوله های حاوی گازهای اشک آور و سمی است، اعلام کند.

0% ...

آخرین اخبار

موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴


ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد


موج 47 عملیات وعده صادق با رمز یا رسول‌الله


تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت