سربریدن عضو ارشد احرار الشام به دست داعش +عکس

شنبه 27 ارديبهشت 1393
09:51
سربریدن عضو ارشد احرار الشام به دست داعش +عکس خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، گروه تروریستی "داعش" یکی از سرکرده‌های گروه مسلح دیگری به نام "احرار الشامر" را سر برید.

خبرنگار شبکه العالم روز شنبه تأکید کرد، عناصر داعش پس از به دام انداختن فرمانده بخش توپخانه و موشکی گروه "احرار الشام"، او را سر بریدند.

عناصر داعش همچنین تصویر این اقدام بی رحمانه خود را در اینترنت منتشر کردند.

تاکنون تصاویر بسیاری از درگیری خونبار گروه های تروریستی در سوریه مانند احرار الشام، داعش، جبهه النصره، ارتش آزاد و ... با یکدیگر منتشر شده است.

"داعش" شاخه دیگر القاعده در سوریه است که توسط "ابوبکر بغدادی" به عنوان تشکلی شامل گروه های تروریستی القاعده عراق و جبهه النصره در سوریه تاسیس شد. در پی مخالفت "ایمن ظواهری" سرکرده تشکیلات القاعده با ادغام این دو گروه، اختلافات میان جبهه النصره و داعش آغاز شد و به درگیریهای خونباری میان عناصر آنها انجامید.
داعش توانست به شکل پراکنده و گاه منسجم بر مناطقی از استانهای حلب (الباب، شهر حلب، اعزاز و جرابلس)، بخش هایی از استان های ادلب (الدانه - سرمده) و رقه (شهر رقه و الطبقه) سلطه یابد و همچنین در مناطق شرق سوریه به ویژه مناطق مرزی با استانهای نینوا و الانبار عراق حضور پیدا کند.
داعش به خاطر تلاش برای بسط نفوذش بر مناطق تحت سیطره خود با گروه های تروریستی دیگر مانند انصار الشام، احرار الشام، گردان المهاجرین و نصره المظلوم در مناطقی مانند ریف لاذقیه درگیر شد.
از سوی دیگر داعش به خاطر تلاش برای اجرای مقررات دینی متحجرانه در مناطق تحت امر خود و اعدام مخالفان، با مردم مناطق تحت سلطه خود درگیری پیدا کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نتایج انتخابات اسرائیل،نبردی پیچیده برای تشکیل کابینه


تکریم شیوخ عشایر عراق در حرم رضوی به پاس همراهی در تشییع رهبر شهید


صید پهپاد جاسوسی و فریب آمریکایی در تنگه هرمز


پزشکیان: قابل پذیرش نیست کشور سرشار از منابع طبیعی باشد، اما مردم در «اشتغال و معیشت» با مشکلات جدی مواجه شوند


سخنگوی سپاه: واقعیت تنگه هرمز در آسمان، زمین و دریا رقم می‌خورد


انفجار سه نفتکش متخلف در سواحل جنوبی تنگه هرمز+فیلم


تهدید جان و کشاورزی غزه با انتشار آفت‌کش‌های سمی از سوی رژیم صهیونیستی


غریب‌آبادی: دیپلماسی حقوقی باید به نتایج ملموس در صیانت از منافع ملی منجر شود


عراقچی: با نیروهای مسلح آماده، به دیپلماسی فرصت می‌دهیم


وزیر راه و شهرسازی بر گسترش مناسبات دوجانبه و توسعه پایدار میان ایران و ترکیه تأکید کرد