تشدید اقدامات امنیتی اشغالگران در قدس

شنبه 27 ارديبهشت 1393
12:07
تشدید اقدامات امنیتی اشغالگران در قدس اشغالگران صهیونیستی دیروز وضعیت امنیتی شهر قدس را شدت بخشیدند و با افزایش تعداد مراکز ایست و بازرسی در مسیر مسجد الاقصی، به بررسی اوراق هویتی جوانان فلسطینی پرداختند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد: به منظور جلوگیری از برپایی راهپیمایی و تظاهرات اعتراض آمیز فلسطینی ها،  تدابیر سختگیرانه تشدید خواهد شد.

به گفته منابع محلی، گشتی های اشغالگران در مجاورت دیوارهای بخش قدیمی قدس اشغالی مستقر شده و صدها تن از ماموران امنیتی در خیابان ها و مسیرهای منتهی به مسجد الاقصی حضور دارند تاجاییکه مرکز قدس اشغالی تبدیل به یک پادگان نظامی شد.

نیروهای اشغالگر صهیونیست، حضور نظامی خود را در پست های ایست و بازرسی شمال قدس اشغالی تشدید کرده اند.

همچنین نظامیان رژیم صهیونیستی با تشدید موانع نظامی در نزدیکی اردوگاه فلسطینی "شعفاط "در مرکز قدس اشغالی، آن را به محاصره خود درآوردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین