مهلت 72 ساعته داعش برای تخلیه شهرهای حومه حمص

شنبه 27 ارديبهشت 1393
21:43
مهلت 72 ساعته داعش برای تخلیه شهرهای حومه حمص به دنبال اوج گیری درگیری ها بین گروه های مسلح در سوریه، گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام "داعش" با انتشار بیانیه ای به اهالی شهرهای تلبیسه، الرستن، الغنطو و الزعفرانه 72 ساعت مهلت داد تا این شهرها را که محل حضور دیگر گروه های مسلح است، ترک کنند.

خبرنگار شبه خبری العالم امروز (شنبه) از سوریه گزارش داد: داعش با انتشار این بیانیه اعلام کرده است که هیچ مسؤولیتی در قبال خون هایی که به خاطر عناصر تروریستی ارتش آزاد، النصره و جبهه اسلامیه در این شهرها ریخته شود، نخواهد پذیرفت.

داعش در بیانیه خود افزوده است، با توجه به تداوم اقدامات تجاوزکارانه افراد مسلح عضو ارتش آزاد، جبهه النصره، جبهه اسلامیه به ویژه خانواده صویص، با تمام کسانی که این گروه ها را یاری کنند، به عنوان کافر و ملحد برخورد خواهد کرد.

داعش در این بیانیه شهرهای تلبیسه، الرستن، الغنطو و الزعفرانه را "اهدافی مشروع" برای عناصر خود توصیف کرده است. 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است