نتایج اولیه انتخابات مصر در خارج از این کشور

سه شنبه 30 ارديبهشت 1393
10:13
نتایج اولیه انتخابات مصر در خارج از این کشور نتایج اولیه رأی گیری از مصری‌های مقیم خارج از این کشور در انتخابات ریاست جمهوری، از پیش افتادن "عبدالفتاح سیسی" وزیر دفاع سابق از رقیب خود "حمدین صباحی" حکایت دارد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رأی گیری از مصری‌های مقیم خارج در 141 سفارتخانه و کنسولگری در 124 کشور پنج شنبه هفته گذشته آغاز شد و دیروز (دوشنبه) پایان یافت.
انتخابات ریاست جمهوری مصر 26 و 27 مه (5 و 6 خرداد) برگزار می شود.
"اسامه شلتوت" سفیر مصر در خارطوم گفت: 1322 نفر به سیسی رأی دادند و 60 نفر هم به حمدین صباحی و 15 رأی نیز باطل اعلام شد.
در نیوزیلند نیز "محمود زاید" سفیر مصر تأکید کرد که به دلیل وجود فقط یک مرکز رأی گیری در "ولینگتنون"، شمار رأی دهندگان بسیار کم بود.
وی خاطرنشان کرد که 90 درصد آرا به نفع سیسی است، و بقیه نیز به صباحی رأی دادند.
 

"بیش از 300 هزار نفر از شهروندان مصری مقیم خارج از این کشور در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند"

نتایج اولیه رأی گیری در بلژیک نیز از دستیابی سیسی به 553 رأی از مجموع 633 رأی حکایت دارد. حمدین صباحی نیز 71 رأی کسب کرد. 9 رأی نیز باطل اعلام شد.
سفارت مصر در ریاض نیز در بیانیه ای اعلام کرد از مجموع 76 هزار و 609 نفر شرکت کننده در انتخابات، سیسی 70 هزار و 267 رأی کسب کرد و 5 هزار و 213 نفر نیز به صباحی رأی دادند. تعداد رأی های باطل نیز 1129 رأی اعلام شد.
کنسولگری ها و سفارتخانه های مصر در خارج از این کشور، نتایج آرا را به کمیته انتخابات ریاست جمهوری در قاهره ارسال می کنند.
حدودا 6 تا 8 میلیون مصری در خارج از این کشور زندگی می‌کنند، و به گفته "بدر عبدالعاطی" سخنگوی وزارت خارجه مصر بیش از 300 هزار نفر از شهروندان مصری مقیم خارج از این کشور در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

دو انفجار شدید استان ادلب سوریه را لرزاند + فیلم


صنعا: عربستان تهدیدی برای مقدسات اسلامی است


سردار قاآنی: رهبر شهید بر ضرورت اتحاد ملت‌های‌اسلامی تأکید داشتند


تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری با حملات بامداد جمعه


فراخوان حماس برای طوفان حمایت از قدس


پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم