درخواست برای لغو وضعیت فوق العاده

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
11:23
درخواست برای لغو وضعیت فوق العاده مصری ها بار دیگر در روز جمعه ۲۵ نوامبر ۲۰۱۱ در میدان التحریر در قاهره تظاهرات کردند. شرکت کنندگان در این تظاهرات، لغو قانون فوق العاده، تعدیل قانون انتخاباتی، اجرای قانون جلوگیری از فعالیت سیاسی بازماندگان حزب حاکم سابق تا ۱۰ سال آینده و تعیین جدول زمان بندی برای انتقال قدرت از شورای نظامی به یک حکومت غیر نظامی را خواستار شدند.

لغو محاکمه‌های نظامی و احکام صادر شده در دوره‌های گذشته و ازسرگیری این محاکمه‌ها در دادگاه‌های غیر نظامی، پاکسازی وزارت کشور و وزارت اطلاع رسانی، تضمین استقلال دستگاه قضایی و پاکسازی آن، آزادی تاسیس سندیکاها و اتحادیه‌های مستقل و لغو قانون جرم دانستن اعتصابات از دیگر خواسته‌های مردم مصر است که در تظاهرات این روز بر آن تأکید شد.

- حضور نیافتن اخوان المسلمین در تظاهرات

احزاب و گروههایی از جمله اخوان المسلمین، حزب آزادی و عدالت، جنبش سلفی، جماعت اسلامی، حزب مصریهای آزاده و حزب اتحاد مصری عربی در این تظاهرات شرکت نکردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است


اجرای موج سی و نهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا امیر المومنین ع


وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم