بسته شدن دفاتر حماس در مصر

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
11:29
بسته شدن دفاتر حماس در مصر دادگاهی در مصر در 13 اسفند 92 فعالیت "حماس" در این کشور را ممنوع اعلام کرد و دستور داد همه دفاتر این جنبش بسته شود.

منابع قضایی مصر تأکید کردند که دادگاه امور فوری در قاهره با صدور حکمی، فعالیت جنبش فلسطینی حماس را ممنوع اعلام کرد. بر اساس حکم این دادگاه، علاوه بر بسته شدن دفاتر حماس در مصر، تعامل با این جنبش هم متوقف می‌شود.
جنبش حماس در نخستین واکنش، این حکم دادگاه مصر را "سیاسی" دانست، و آن را اقدامی در "خدمت به رژیم صهیونیستی" بر شمرد.
"باسم نعیم" از سران جنبش حماس و مشاور امور خارجی "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت فلسطین در غزه، گفت: هدف از اینگونه اقدامها به هدف محاصره مقاومت است و خدمتی به رژیم صهیونیستی به شمار می آید.
باسم نعیم افزود: امیدواریم که این حکم ظالمانه مسئولان مصری، بر زندگی و رفت و آمد مردم (فلسطین) تأثیر نگذارد.
خبرگزاری "الرأی" وابسته به دولت فلسطین در غزه هم در بیانیه ای اعلام کرد: " دولت حماس ممنوع شدن فعالیت‌هایش در مصر را محکوم می‌کند، و آن را تصمیمی سیاسی می‌داند که مقاومت و مردم فلسطین را هدف قرار داده است."

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت