خبر فوری:

مالکی: عراقی‌ها، خدمتگزاران واقعی را انتخاب کردند

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
16:21
مالکی: عراقی‌ها، خدمتگزاران واقعی را انتخاب کردند نخست وزیر عراق با تاکید بر سلامت انتخابات مجلس این کشور، بهانۀ گروه‌های بازنده در این باره را بی‌جا و غیر قابل توجه دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نوری مالکی در سخنرانی هفتگی خود گفت: تمجید شورای امنیت، سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب، موسسات و سازمانهای بین المللی از این انتخابات، گواهی بر این مدعاست.

به نوشته پایگاه اینترنتی السومریه نیوز، مالکی افزود: همه باید شکست یا پیروزی را به سادگی بپذیرند و بدانند ملت، کسانی را  که رسم امانت را به جا آورده اند، انتخاب می کند و اشخاصی که از مسئولیت شانه خالی کنند، بازخواست می نماید.

وی ادامه داد: این انتخابات از نظر رقابت واقعی، نحوه برگزاری، امنیت و نظارت، بهترین انتخابات در منطقه بود لذا نباید به سخنان به سخنان گروه های بازنده که بهانه تراشی می کنند، گوش فرا داد. 

این در حالی است که بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد با استقبال از نتایج انتخابات عراق، همکاری تمامی طرفهای سیاسی به منظور تشکیل دولت را خواستار شده و نسبت به اوضاع امنیتی در استان الانبار عراق ابراز نگرانی کرده است.

در همین حال برخی گروه های سیاسی عراقی، نارضایتی خود را از این نتایج اعلام داشته و ضمن متهم کردن کمیسیاریای انتخابات به تقلب، نسبت به سلامت انتخابات ابراز تردید کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد