جنبلاط برای محاكمه به سوریه احضار شد

جمعه 2 خرداد 1393
21:52
جنبلاط برای محاكمه به سوریه احضار شد دادگاهی در سوریه ولید جنبلاط نماینده پارلمان لبنان و یک روزنامه نگار به نام فارس خشان را برای محاکمه به اتهام ضربه زدن به جایگاه کشور سوریه احضار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اشرف ریفی" وزیر دادگستری لبنان اعلام کرد: این وزارتخانه دو احضاریه از دادگاه کیفری شهر لاذیقه سوریه علیه ولید جنبلاط و فارس خشان دریافت کرده است، که این دو نفر باید براساس این احضاریه ها در جلسه روز یکم ژوئن آینده دادکاه لاذقیه حضور پیدا کنند.
ریفی در سخنان مطبوعاتی خود افزود: وزارت خارجه لبنان نامه حاوی دو احضاریه را از سفارت سوریه در لبنان دریافت و به نوبه خود آن را به وزارت دادگستری این کشور ارجاع داده است.
وی از صدور این دو احضاریه ابراز تعجب کرد؛ بویژه که عفو عمومی نظام سوریه در سال 2013 میلادی شامل حال افراد چنین متهمانی بود.
وزیر دادگستری لبنان گفت که وی برای پاسخ به این دو احضاریه نامه نگاری خواهد کرد.
این دو احضاریه جنبلاط و خشان را به ضربه زدن به جایگاه کشور سوریه متهم کرده است. این اتهام درپی گفتگوی مطبوعاتی ولید جنبلاط در سال 2006 میلادی با یک روزنامه نگار روزنامه المستقبل لبنان مطرح شد.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد