هلاکت تروریست‌های داعش در بمب‌گذاری النصره

شنبه 3 خرداد 1393
16:57
هلاکت تروریست‌های داعش در بمب‌گذاری النصره دمشق، العالم- تازه‌ترین اخبار رسیده از تحولات سوریه حاکی از آن است که درگیری میان ارتش با گروه‌های تروریست از یک سو؛ و درگیری داخلی گروه‌های تروریستی با یکدیگر همچنان ادامه دارد.

خبرنگار العالم از سوریه گزارش داد، 11 تن از عناصر تروریست داعش در اثر انفجار دو خودرو در دیرالزور واقع در شرق سوریه کشته شدند. این خودروها توسط تروریست های جبهه النصره بمب گذاری شده بود.

این در حالی است که در منطقه الوعر حمص، میان ارتش سوریه و تروریست ها به مدت 72 ساعت آتش بس برقرار شده است.

اما در جنوب سوریه ارتش سوریه چندین مقر تروریست ها را در شهرک تسیل در ریف درعا هدف قرار داد و در لاذقیه هم درگیری های شدیدی میان نیروهای ارتش سوریه با گروه های تروریست در اطراف دیده بانی شماره 45 در ریف لاذقیه رخ داد.

در حومه پایتخت نیز ارتش با عناصر گروه موسوم به جبهه اسلامی در شهرک الملیحه در دریف دمشق به شدت درگیر شد که در این درگیری شماری از تروریست ها به هلاکت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل


ایران در نیویورک: جنگ بدون پاسخ نمی‌ماند و مذاکره بدون تعهد و پایبندی آمریکا ممکن نیست


نماهنگ ایران ما ایران امام رضاست..


تحولات یمن، عربستان و آینده معادلات منطقه در برنامه اختصاصی شبکه العالم


دیدار وزرای امور خارجه ایران و مصر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل


انصارالله: شرایط برای عربستان دردناک‌تر خواهد شد/ باب المندب بخشی از حاکمیت ملی یمن است


غریب‌آبادی: جهان فریب روایت‌سازی نتانیاهو را نمی‌خورد/ خروج ۷۷ هیات از سالن، گویا بود


هلاکت دو نظامی دیگر صهیونیست در غزه


یورش نظامیان صهیونیست به شمال کرانه باختری


تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو جرات ندارد حتی یک شب در نیویورک بماند