تمساحی که از دست زن چاق جان سالم به در برد!

شنبه 3 خرداد 1393
18:17
تمساحی که از دست زن چاق جان سالم به در برد! یک تمساح سیرک، به دلیل سقوط زن 120 کیلویی بر روی آن، به شدت مجروح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، فیودیا تمساح  2 متری یک سیرک هنگامی که همراه با تعدادی از کارکنان این سیرک در یک اتوبوس در منطقه مورمانسک روسیه سفر می کرد، در یک حادثه عجیب به شدت مجروح شد.

ماجرا از این قرار بود که حسابدار زن این سیرک روی صندلی مسافران در کنار "فیودیا" نشسته بود، اما هنگام تغییر مسیر ناگهانی اتوبوس، تعادلش به هم خورد و از روی صندلی به روی تمساح بینوا پرت شد.

فیودیا که زن 120 کیلویی به پشتش افتاده بود، به شدت مجروح شد، به طوری که مدیر سیرک در مورد زنده ماندن او به شدت نگران بود. اما حسابدار زن در این حادثه فقط چند خراش کوچک برداشت!

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، واسیلی کولوس مدیر سیرک «سوویئتیک» که مقرش در مورمانسک در دایره قطب شمال است، اعلام کرد: خوشبختانه کروکودیل دچار خونریزی داخلی نشده و از این حادثه جان سالم بدر برده است.

او افزود: با این حال، تا زمانی که فیودیا کاملا بهبودی اش را به دست نیاورد، قادر به شرکت در نمایش های سیرک نخواهد بود. او پس از بهبودی برای نقش آفرینی در یک برنامه تلویزیونی به مسکو خواهد رفت.
اما بشنوید از زنی که در این حادثه مقصر اصلی بود؛ حسابدار زن به دلیل اینکه کمربند ایمنی اش را نبسته بود، جریمه شده و مبلغی از حقوقش کسر شد!

0% ...

آخرین اخبار

عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم


شهادت 7 غیرنظامی یمنی در حمله هوایی عربستان سعودی


اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت


نماینده ارشد دموکرات‌ها: ترامپ باید به جنگ علیه ایران پایان دهد


بقائی: هانس سربه‌هوا اهل درس‌آموزی نیست


شانس بیشتر آیزنکوت دربرابر نتانیاهو؛ 56 نماینده از آیزنکوت حمایت کردند


سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست